Vegebrunssi toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Outi Rinteen kanssahttp://www.mieliruoka.fi/kuka-ja-mita/
Outi on joogi, vegekokkaaja, ruokakirjailija, makutaiteilija ja paljon muutakin, joten on ilo tehdä tapahtuma hänen kanssaan!
Varaathan taas paikkasi ainutkertaiselle brunssillemme ajoissa ja varmistat näin makumatkaan osallistumisesi, meilaa: hunajacafe@gmail.com
Kattauksia on kaksi
Klo 11.30-13.00
ja
Klo 13.30-15.00
MENU
Kookos-kurpitsa sambhar; VEG, G
– lämmin Intialainen keitto / pata
Khaman Dokla; VEG, G
– kikhernejauhoista maustettu pehmeä ja mausteinen lisuke keitolle
Kookoschutney VEG, G
Korianterichutney VEG, G
Pikkelöity mango VEG, G
Pikkelöity mustaherukka VEG, G
Ryöpättyjä Mungpavunituja kookosöljyllä VEG, G
´Palak paneer´ G
– hunajan salaattimaisempi ja raikkaampi versio iki-ihanasta klassikosta
Raikas salaatti fenkolista, omenasta, kurkusta ja chaat karamellisoiduista manteleista, lisämakuina inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa VEG, G
Paratha leipää
MAKEAA ja RAIKASTA
Paruppu payasam;
( kinuskinen papuvanukas ), rusinaa ja cashewta VEG, G
Kauden marja–meloni salaattia mintulla VEG, G
RAITA
Värikimara erimakuisia ja -värisiä raikkaita raita-juomia
Manteli-taateli VEG, G
Pinaatti-tuore kurkuma-ananas VEG, G
Porkkana-kookos-granaattiomena VEG, G
27€ / henkilö
( lapsille eri