KASVISBRUNSSI HUNAJA CAFEESSA AYERVEDISESTI 1.9

Hunajassa pääsee taas brunsseilemaan syyskuisena lauantaina! Tällä kertaa herkullinen kasvisbrunssi on höystetty Ayervedisilla opeilla ja mausteilla. Jos teemaa kaivataan, olisi se varmaankin tällä kertaa Intia ja Loppukesä:)) Brunssi toteutetaan osittain lautastarjoiluna.

Vegebrunssi toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Outi Rinteen kanssahttp://www.mieliruoka.fi/kuka-ja-mita/
Outi on joogi, vegekokkaaja, ruokakirjailija, makutaiteilija ja paljon muutakin, joten on ilo tehdä tapahtuma hänen kanssaan!

Mukana tietenkin myös Hunaja Cafe ja minä, Anne, kahvilan omistaja, omalla vahvalla maustamis-osaamisellani.

Varaathan taas paikkasi ainutkertaiselle brunssillemme ajoissa ja varmistat näin makumatkaan osallistumisesi, meilaa: hunajacafe@gmail.com

Kattauksia on kaksi
Klo 11.30-13.00
ja
Klo 13.30-15.00

MENU

Kookos-kurpitsa sambhar; VEG, G
– lämmin Intialainen keitto / pata

Khaman Dokla; VEG, G
– kikhernejauhoista maustettu pehmeä ja mausteinen lisuke keitolle

Kookoschutney VEG, G

Korianterichutney VEG, G

Pikkelöity mango VEG, G

Pikkelöity mustaherukka VEG, G

Ryöpättyjä Mungpavunituja kookosöljyllä VEG, G

´Palak paneer´ G
– hunajan salaattimaisempi ja raikkaampi versio iki-ihanasta klassikosta

Raikas salaatti fenkolista, omenasta, kurkusta ja chaat karamellisoiduista manteleista, lisämakuina inkivääriä, hunajaa ja sitruunaa VEG, G

Paratha leipää

MAKEAA ja RAIKASTA
Paruppu payasam;
( kinuskinen papuvanukas ), rusinaa ja cashewta VEG, G

Kauden marja–meloni salaattia mintulla VEG, G

RAITA
Värikimara erimakuisia ja -värisiä raikkaita raita-juomia

Manteli-taateli VEG, G
Pinaatti-tuore kurkuma-ananas VEG, G
Porkkana-kookos-granaattiomena VEG, G

27€ / henkilö

( lapsille eri

Näytä vähemmän

Vastaa