ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI

ÄITIENPÄIVÄBRUNSSI 12. 5. 2019
 
Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus nauttia Hunaja Cafeen Pop Up Brunssista ihanan Bastvikin kartanon tiloissa!
Hunaja Cafe on pieni yhden naisen perustama yritys, joka tekee ruokaa rakkaudella, pääsääntöisesti kasviksista. Tavoistani poiketen, tähän menuuseen olen kuitenkin lisännyt hieman kalaa. Siitäkin huolimatta, menu sopii kaikille, olitpa sekaani, vegaani tai kasvissyöjä! Menu löytyy täältä nettisivuiltani, sekä 
Erikoisruokavalioista voisit ilmoittaa varauksen yhteydessä.
 
Herkullinen, keväinen kattaus ja ihana Cafe Bastvikin kartanon tila pihapiireineen kutsuvat sinut nautiskelemaan ja juhlistamaan äitienpäivää sunnuntaina 12.2. Kattauksia on kolme ja varauksella pääset mukaan!
KATTAUKSET:
11.00-12.30     TOISTAISEKSI TÄYTEEN VARATTU 
13.00-14.30     TOISTAISEKSI TÄYTEEN VARATTU
15-16.30          MUUTAMA VAPAA PAIKKA
Varaathan paikkasi herkulliseen päivään meilitse: hunajacafe@gmail
Kaksi ensimmäistä kattausta on jo täynnä, viimoinenkin melkein. Voit halutessasi jättää yhteystietosi, niin jos pöytiä vapautuu otan yhteyttä.

BUFFET

 Raikas sitruunaruoholla maustettu porkkana ´gazpacho´ shotti                VEG, G

 Fenkoligraavattua pintapaistettua lohta ja paistettua voikukkaa              G

 Mozzarellaa,appelsiinimehustettua fenkolia,tomaattia tuoreena ja kuivattuna,quinoaa G

Ahlbergin tilan vihreää salaattia ja rakuunasinappikastike                       VEG, G

 Kevään kasviksia;                                                                   VEG, G parsaa, uusia perunoita, naattiporkkanoita ja meiramiöljyä

 Sinapinsiemenien ja tuoreen kurkuman kera pikkelöityjä kasviksia; kukkakaalia ja retiisejä                                                                   VEG, G

 Cannelinipaputahnaa, höyrytettyjä herneenpalkoja ja ruskistettua vuohenputkivoita G

 Hernehummusta piparjuurella ja suolaheinällä                                            VEG, G

 

Tuoretta Focacciaa salvialla

 

 LÄMMINTÄ

Omatekoisesta ricotasta valmistetut nokkos-malfatit ja ´pesto Trapanese´; gnocchien tapaiset pastapallerot, paahdettu manteli-San Marzano –tomaattikastiketta

Caponatapaistosta; paahdettua munakoisoa ja paprikaa, oliiveja, kaprista, sahramia, pinjansiemeniä, rusinaa ja tuoretta tomaattia muhennettuna VEG, G 

 

MAKEAA

Mansikka ´tiramisu´kakku;                                            Vähälaktoosinen

kerrosherkku jossa vaniljaista laventeli-mascarponevaahtoa, vaaleaa kakkupohjaa, tuoreita mansikoita ja mehustettua uuniraparperia limetillä

Kookoskakkua suklaa-appelsiinikuorrutteella                       G, L

Inkiväärikeksejä                                                                  L

Vegaaninen minttu-suklaa&mansikkapai                       VEG, G

 

Kahvi / tee

 

36€ / henkilö

LAPSET; 0-3v 0€ / 4-8v 10€ / 9-12v 15€

Vastaa